Museum of Senses, in top locuri de distractie din Bucuresti

La inceput de decembrie s-a deschis la Bucuresti un loc unic in Romania. Se numeste Museum of Senses si a explodat deja pe Facebook si Instagram, unde fanii posteaza poze cool in fiecare minut.

Aceasta idee noua la noi in tara reuneste intr-un spatiu considerabil, aflat la etajul 1 din Mall Afi Cotroceni, camere si exponate care supun la teste sau pun la indoiala cele 6 simturi. Vazul, auzul, pipaitul, mirosul si nu numai iti vor juca feste. Iata cateva imagini si o scurta descriere a catorva dintre trairile care te asteapta la Museum of Senses Bucuresti.

Vortex-ul

Poate e mai greu sa iti dai seama din imagine, insa iti va tremura, si la propriu, si la figurat, pamantul sub picioare, asa ca… tine-te bine! Miscare, vibratii, lasere si un sunet puternic  sunt elementele care condimenteaza experienta. Recomandat pentru video, boomerang si gif-uri.

Camera lui Ames.

`Cat de mare este un om mic?`, se intreba un copil intr-o reclama, acum cativa ani. Un fel de Lilliput, in care iti alegi daca vrei sa fi urias sau pitic. Odata intrat in aceasta camera alaturi de un partener, tine doar de imaginatia voastra sa creati scenarii infinite pentru cele mai amuzante fotografii.

Patul cu 1200 de cuie.

Da, surprinzator, insa chiar sunt 1200, pe numarate, spun cei de la Museum of Senses. Patul are in spate un mecanism, care, odata ce te-ai asezat, activeaza niste pini care ies din el si te ridica pentru cateva momente. Fara durere.

Camera inversa.

Daca ti-ai dorit vreodata sa fii Batman pentru o scurta vreme, acum iti poti indeplini dorinta! S-a inventat locul in care poti sta lipit de tavan, agatat de lustra sau nici macar. Doar singur te poti convinge care e… magia. Si, pentru ca suntem in Romania, decorul e rupt din dormitorul lui Dracula.

Poti descoperi mai multe despre ce iti propun gazele pe site-ul Museum of Senses Bucuresti. Iar daca vrei sa incerci pe pielea ta o experienta la ei, adresa este Mall Afi Cotroceni (Bd. Vasile Milea, nr 4), et 1, deasupra hypermarket-ului, zona de joaca pentru copii. Programul este cel al mall-ului, adica 10:00 – 22:00, iar mai multe detalii poti afla la  0757 070-073 sau pe info.ro@museumofsenses.com. Pretul unui bilet este de 35 lei pentru adulti, 25 lei pentru copii (intre 5 si 15 ani) si 90 lei pentru familii.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *