Cine e Andrei Gheorghe?

Andrei Gheorghe nu a fost. Andrei Gheorghe e si va ramane. A murit ieri, 19 martie, la 56 de ani (da, chiar avea), si a fost gasit 12 ore mai tarziu.

O sula in coaste pentru tot ce era impotriva firii in Romania, si nu numai. Un militant pentru orice era bun si drept. Un exhibitionist. Un spirit. Un om liber.

Image may contain: one or more people

Andrei Gheorge a fost om de radio si televiziune, iar cel mai des l-ai vazut, probabil, la PRO FM. Facea spectacol cu fiecare aparitie. Avea un timbru de neconfundat si „un tupeu” de a fi altfel savuros.

Image may contain: 1 person, closeup

In urma mortii lui, au fost insiruite pe internet unele dintre cele mai impactante gesturi ale sale: a dus 40 de cutii de pizza judecatorilor DNA, in semn de apreciere a muncii lor (2015), a facut un scurtmetraj numit „Dublă personalitate” (2008) si chiar a jucat in 2 filme, roluri secundare: „Tinerete fara tinerete” r: Francis Ford Coppola si „Amen” r: Costa Gavras. A avut o colaborare cu trupa romaneasca de hip-hop Parazitii.

Image result for andrei gheorghe pro fm

Pentru cei care nu stiau, Andrei Gheorghe s-a nascut in Rusia. Alt lucru pe care poate unii l-au ratat, din cariera omului de media, este ca a fost consilierul (pe postul de coordonator al Departamentului de Comunicare) al ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu. Andrei Gheorghe a scris si articole pentru Academia Catavencu.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *