6 cai adevarati la petrecerea aniversara Museum of Senses

Ieri, Museum of Senses Bucuresti a aniversat jumatate de an de la deschidere printr-un party privat cu tematica gipsy. Evenimentul a fost anuntat din timp pe pagina lor de Facebook, iar 20 de invitatii au fost puse la dispozitia publicului, prin intermediul unui concurs.

Petrecerea a vrut si se pare ca a reusit sa fie o parodie a unui  filmulet viral pe Youtube (6 cai frumosi). Denumita #6MaiFrumosi, probabil datorita zilei in care a avut loc, „paranghelia MoS”, asa cum au numit-o organizatorii, a avut un moment mai mult decat inedit. Oaspetii au fost luati prin surprindere de un spectacol care a avut in centru 6 cai adevarati, asistati de 6 actori imbracati in tinute tiganesti.

Spre deliciul invitatiilor, adulti si copii, care au facut poze cu animalele foarte frumoase si cuminti, caii au stat aproximativ o ora la intrarea in Museum of Senses si o parte din ei chiar au dat o tura in muzeu. Scenariul si personajele au apartinut celor de la Basme cu Cai, aflam tot de pe pagina de Facebook a muzeului.

Toti participantii au purtat tinute gipsy si s-au distrat facand poze la o cabina foto cu aceeasi tematica.

Bineinteles, in timpul petrecerii, invitatii au vizitat si cele 12 camere si peste 50 de exponate de la Museum of Senses.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *