Atelier de origami la Museum of Senses Bucuresti

,

Despre Museum of Senses Bucuresti, locul in care peste 80.000 de oameni au pasit in ultimele 8 luni, de cand s-a deschis, am mai scris aici si aici. Pe langa ineditele camere (Camera Ames sau Mic-Mare, Camera Inversa sau Camera lui Dracula, Vortex-ul, Camera Infinta, Camera cu Oglinzi) si exponate pe care sigur le-ati vazut pe Facebook si Instagram macar in pozele unui prieten sau ale unei vedete precum Andra, Antonia, Delia, Catalin Botezatu, Inna si multi altii, Museum of Senses organizeaza si multe evenimente simpatice pentru vizitatori.

Sub sloganul We  #ORIGAMI, s-a intamplat evenimentul `Sambata japoneza. Origami Workshop la MoS`.  Gazdele i-au invitat pe toti cei care le-au trecut pragul pe 11 august la un curs initiator in arta japoneza a pierii hartiei. Copiii, dar si adultii care i-au insotit, s-au bucurat de o lectie de creativitate, confectionand obiecte colorate cu care au plecat acasa.

O legenda din Tara Soarelui-Rasare spune ca aceluia care reuseste sa realizeze 1.000 de cocori origami, zeii ii vor indeplini o dorinta. 

Pentru ca evenimentul a fost apreciat de participanti, Museum of Senses va asteapta la o a doua editie sambata, 25 august. Accesul la workshopul Sambata japoneza. Origami Workshop la MoS este liber pentru toti vizitatorii muzeului si se intampla in intervalul 11:00 – 13:00.

MoS se afla in mall Afi Cotroceni,  (Bd. Vasile Milea, nr 4), et 1, deasupra hypermarket-ului, zona de joaca pentru copii. Daca aveti nevoie de datele lor de contact, va dam o mana de ajutor: ? +40 (0)757 070-073, ? info.ro@museumofsenses.com.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *