`Bambino`, primul meniu pentru copii cu jucarie inclusa, de pe un site de food delivery romanesc

Odata cu inceperea unui nou an scolar, Presto Pizza, unul dintre cele mai cunoscute site-uri care livreaza mancare in Bucuresti, a introdus un nou meniu, destinat copiilor. Se numeste Bambino si le aduce celor mici, alaturi de pizza si desert, o jucarie pe care o adora in aceasta perioada.

Campania inceputa in luna septembrie are, pentru moment, un termen nelimitat, mai ales gratie feedback-ului foarte bun primit de la clienti. Miza meniului Bambino, pe langa a crea o masa satioasa oricarui copil, este de a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte creativitatea si sa socializeze cu prietenii si colegii de gradinita sau scoala, colectionand figurinele surpriza din cutii.

Pretul unui meniu Bambino este de 32 lei si include 1 Pizza prosciutto 24cm + 1 portie clatite + 1 figurina Playmobil. Acesta poate fi comandat de pe site-ul Presto Pizza la orice ora, pe intreaga suprafata a Bucurestiului, dar si in imprejurimi: Popesti-Leordeni, Bragadiru, Jilava, Chiajna, Magurele, Chitila, Rosu, Voluntari, Cernica, Domnesti. Noi am descoperit noul meniu in categoria Oferte de pe site-ul Presto Pizza, de unde il puteti comanda si voi pentru cei mici sau, de ce nu, pentru voi insiva sau pentru un coleg pasionat de figurine.

Pofta buna si spor la colectionat! 🙂

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *