Se deschide Museum of Senses Constanta

,

Am scris despre Museum of Senses Bucuresti aici si aici inca de la deschidere si ne-am bucurat cu totii de o experienta senzoriala completa, inedita. Ca noi au mai fost inca 150.000 de oameni, semn clar ca fenomenul Museum of Senses a fost un succes inca din primul an de viata.

Anul acesta, fondatorii brandului au decis sa deschida un al doilea MoS, de data aceasta, la Constanta. Incepand cu vineri, 29 martie, Museum of Senses Constanta isi deschide, la propriu si figurat, portile.

Incercam sa raspundem la cateva intrebari pe care anticipam ca le aveti in gand:

Unde il gasim? In mall VIVO Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu, nr.220, Constanta.

Cand e deschis? 10:00 – 22:00, de luni pana duminica

Se pot face poze gratis? Da, asa cum ne-am obisnuit, in Museum of Senses e liber la poze, video-uri, boomerang-uri…

Cat costa un bilet? Adulti: 39 lei, copii (intre 5 si 15 ani): 29 lei, familii: 94 lei dar si 10% reducere pentru grupuri de minimum 10 persoane.

Vor fi aceleasi exponate ca la Bucuresti? La Museum of Senses Constanta conceptul MoS se pastreaza, insa ne surprinde cu un design inspirat de oras si de intreaga regiune. Vom regasi camere si exponate de care ne-am bucurat si la Bucuresti, dar intr-o abordare adaptata noului loc, asa cum puteti vedea in pozele din articol, preluate de pe conturile de socializare ale muzeului. Da, va exista o camera inversa, dar vom gasi in ea 100% alt decor decat in Camera Dracula de la Bucuresti.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *